Torvmossevägen 15 / Älta - Kolarängen / Älta / Nacka

Slutpris
4 275 000 kr
Referensnummer
32 107
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
31 310 kr/år
Tomtarea
177 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Torvmossevägen 15 såldes av oss 2014-10-17. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Radhus med villakänsla! På en höjd med utsikt över Ältasjön ligger detta radhus om 112 m² fördelat på två plan med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Spännande arkitektur med vardagsrum där snedtaket mäter 5 meter vid högsta punkt, generösa fönster som täcker nästan en hel vägg och ett mezzaninplan med balkong mot vardagsrummet. Trädäckad altan i sydväst och en välskött trädgård på baksidan av huset. Stenbelagd framsida i kombination med prunkande buskar ger en inbjudande entré. Garage i länga. Nära till busskommunikationer, skolor, förskolor och Nacka naturreservat med fina motionsspår och strövområden ett stenkast bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.