Ulvsjövägen 26 / Älta - Kolarängen / Älta / Nacka

Slutpris
8 338 750 kr
Referensnummer
119 647
Boarea
240 kvm
Driftkostnad
52 658 kr/år
Tomtarea
661 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Ulvsjövägen 26 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Älta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älta - Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är det något alldeles extra ni är ute efter så kan mycket väl denna villa vara det ni söker. Ett mycket smakfullt och påkostat hem, med genomgående hög kvalitet i både materialval som teknik och inredningsdetaljer. Sju rum och kök varav fem sovrum, fördelade på två plan. Takhängd, vridbar öppen spis i vardagsrummet - en riktig stilikon. Spaavdelning med jacuzzi och bastu. Pool med soldäck. Generösa altaner med både morgon och kvällssol. Biorum med Bose ljudsystem som även täcker in resten av huset. Ljusstyrningssystem. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Varmgarage i botten av huset med fjärrstyrd garageport. Nära kommunikationer och förskolor. Cykelavstånd till skolor och affär. Natur (ca 50 m till Nackareservatet) och badsjö precis runt knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.