Vitmossvägen 1

Vitmossvägen 1

Slutpris

6 500 000 kr


Älta— Nacka

Vitmossvägen 1


Slutpris
6 500 000 kr

Älta— Nacka

Grändhus med privat oas på baksidan

Det är inte ofta det säljs hus i detta omtyckta område, men nu äntligen händer det! Tillfälle att förvärva ett smakfullt renoverat grändhus med villakänsla och insynsskyddad trädgårdstomt med söderläge. Bostadens 136 kvm erbjuder fem rum och kök varav tre till fem sovrum och präglas av hög modern standard med generösa sällskapsytor, öppen spis och nyligen renoverade bad- och duschrum. Övervåningen blir familjens privata del med tre sovrum och allrum. På baksidan en insynsskyddad trädgårdsoas med många soltimmar. Fiber finns indraget. Garage i länga. Här bor man i ett mycket barnvänligt och gemytligt område med lekplats för de minsta. Granne med skog och natur som ger fina rekreationsmöjligheter. För den som söker ett rikt friluftsliv erbjuder Ältas natur flertalet motionsslingor, strövområden och badsjöar. På bara några minuter når man förskola och busskommunikationer till Gullmarsplan. Närservice och kommunikationer till Slussen, Tyresö och övriga Nacka finner man vid Älta gård. Här bor man med ett väldigt fördelaktigt läge som ger tillgång till både natur men även nära in till storstadens puls.


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
40 199 kr/år
Tomtarea
265 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.