Turingevägen 118

Turingevägen 118

Slutpris

6 100 000 kr


Örby— Älvsjö— Stockholm

Turingevägen 118


Slutpris
6 100 000 kr

Örby— Älvsjö— Stockholm

Perfekt planerat radhus med barnvänligt läge, solig uteplats och gott om plats för familjen.

Ibland är det enkla och klassiska även det perfekta! Den planlösning man har här är just den som de flesta spekulanter beskriver som den de önskar.

Den praktiska planlösningen har ett rymligt kök med gott om plats för att laga middagar för vardag och fest och med en matplats som räcker för familjens måltider. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer soffa, bokhylla och mediamöbel, här kan man sitta tillsammans framför favoritprogrammet. Både kök och vardagsrum har dessutom utgång till det soliga och mysiga trädäcket. Invid vardagsrummet finns ett rum som är precis vad man vill - gästrum, matsal, sovrum eller kontor, du bestämmer utifrån just dina behov. På övre plan har man tre rymliga sovrum och två stora klädkammare. Två av sovrummen har dessutom utgång till den soliga balkongen.
Här har man verkligen tänkt på allt så i hallen finns gästtoalett och tvättstuga och på övre plan finns ett rymligt badrum. Voilá - allt man behöver!

Något som är utöver det vanliga är att man har tillgång till ett eget garage där man kan parkera bilen eller förvara alla cyklar, sportartiklar, verktyg m.m. som man samlar på sig med tiden.

De bekväma omgivningarna har ett par lekplatser, utegym och hundgård inom ett par minuters promenad. Till matbutik och Örby skola är det ca 7 minuters promenad, busshållplats ligger inom 3 minuter och till Älvsjö station ligger endast 10 minuter bort.


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
35 353 kr/år
Tomtarea
186 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-17

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Turingevägen såldes av oss 2023-10-17. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Turingevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.