Aklejavägen 30 / Älvsjö - Herrängen / Älvsjö / STOCKHOLM

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea/biarea
159/50 kvm
Driftkostnad
38 841 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Aklejavägen såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Aklejavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö - Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort, rymligt och välbyggt i hjärtat av Herrängen. Kom på visning av ett många möjligheters hus! Här finns upp till 6 sovrum, möjligt dubbelgarage, stora sällskapsytor och en bra möjlighet att skilja av en generös tonårsdel eller att nyttja större eller mindre delar av huset för det egna företaget. På den plana tomten finns plats för både solstolar, soliga uteplatser samt ytor för barnens lek. Läget i området är trivsamt lugnt och ändå nära bra kommunikationer. I närområdet finner du Herrängens gård med café, festvåning och catering. I närheten ligger även Långsjön som på sommaren är en uppskattad badsjö och vintern plogas här en uppskattad skridskobana. Välkomna till ett boende som har alla förutsättningar att bli en livsstil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration