Din mäklare i Liljeholmen/Hägersten

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Liljeholmen

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD MED MÄKLARHUSET LILJEHOLMEN/HÄGERSTEN
Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Liljeholmen/Hägersten ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN LILJEHOLMEN/HÄGERSTEN
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Liljeholmen/Hägersten drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Liljeholmen/Hägerstens skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Liljeholmen/Hägersten idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovanför så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS
Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Liljeholmen/Hägersten!

Mäklarhuset Liljeholmen
Besöksadress: Sjöviksvägen 67
117 57 Stockholm
Visa öppettider
Öppettider

Måndag-fredag klockan 09:00-17:00. Lördag och söndag stängt.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 83
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering