Paternostervägen
Paternostervägen
Henrik Hammarstrand, ansvarig mäklare i Hammarbyhöjden
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Henrik Hammarstrand

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Paternostervägen




Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Paternostervägen


Förberedd försäljning

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Perfekt planerad trea med balkong i söderläge!

Attraktiv trea på 72 ljusa och yteffektiva kvm med eftertraktat läge i Hammarbyhöjden. Lägenheten är genomgående smakfullt renoverad med stor känsla för byggåret där många av de fina originaldetaljerna finns bevarade. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är förberett för tvättmaskin.

Här bor du i en välmående bostadsrättsförening med Nytorpsgärde utanför dörren som erbjuder tillgång till löparspår, bad, golfbana och utegym. Endast en kort promenad till centrum med affärer och t-bana som tar dig till Södermalm på knappt 8 minuter. Inom promenadavstånd finns även Globen shopping och Tele2 Arenan.


Referensnummer
370 221
Boarea
72 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Kontakta Henrik för mer information kring Paternostervägen Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Hammarbyhöjden -  Den vita staden!  i stockholm

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför.
Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området.

Välkommen till Hammarbyhöjden!


01
Fördelar med området
Utegym Parker/Grönområden Caféer Bilpooler Restauranger Skidspår Golf Motionsspår Cykelbanor Barnvänligt Tunnelbana Gym Sport och friluftsliv

02
Nöje

Tele2 - arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.


03
Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.


04
Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.


05
Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Henrik!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.