Din mäklare i Hammarbyhöjden / Johanneshov

Mäklarhuset Hammarbyhöjden / JohanneshovBesöksadress

Finn Malmgrens Plan 10 121 38 Johanneshov

På våra mäklarkontor i Hammarbyhöjden arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Hammarbyhöjdens bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering, veta hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss!

Oavsett om du vill köpa eller sälja så finns våra mäklare i Hammarbyhöjden här för dig. Vi är 7 mäklare som tillsammans har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Som din mäklare i Hammarbyhöjden blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Hammarbyhöjden/Johanneshov ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra fastighetsmäklare kan Hammarbyhöjden

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Hammarbyhöjden med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Hammarbyhöjden. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Hammarbyhöjden finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Hammarbyhöjden så erbjuder fri muntlig Boka din kostnadsfria värdering och rådgivning av din bostad.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Hammarbyhöjden/Johanneshov drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Hammarbyhöjden/Johanneshov skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad i Hammarbyhöjden till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss i Hammarbyhöjden så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering redan idag!

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Hammarbyhöjden och alla områden i Hammarbyhöjden och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Mäklaruhset Hammarbyhöjden / Johanneshov
Mer från ossVåra kontor i Hammarbyhöjden / Johanneshov

Mäklare & medarbetare


Maja Olofsson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Zolle Baleng

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska.

Paula Kahn

Blivande fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,6

Jag anlitade Erik Åkerberg på Mäklarhuset att sälja min bostadsrätt när det var en väldigt svårsåld marknad. Erik var trots detta en obotlig optimist och la ned mycket tid och arbete som fick bostaden såld till ett pris jag var nöjd med!
Adam Henriksson
Vår mäklare Erik Åkerberg var till mycket stor nytta. Snabbare försäljning än väntat till ett pris alla var nöjda med. Kan inget annat än rekommendera honom!
Victor Wadstein
Erik Åkerberg is simply the best! I had been in communication with Erik on and off for a couple of years, and he was always able to give me great advice to ensure that I sold my apartment within the right market. I’m beyond happy with the guidance and service provided by Erik, and I can’t recommend him enough!
Chris Armour
Vi sökte efter en trygg och kunnig mäklare när huset skulle säljas och vi hittade verkligen rätt. Erik Åkerberg på Mäklarhuset i Hammarbyhöjden var en klippa och hjälpte oss med allt och lite till. Rekommenderas!!
Sandra Åhlund
Otroligt engagerad mäklare som gjorde det roligt för mig att sälja min lägenhet! Processen gick jätte snabbt och smidigt och jag kommer definitivt höra av mig till Erik om jag nån gång ska sälja igen!
Matilda Sundgren
Vi valde Erik Åkerberg som mäklare till vår lägenhet som skulle säljas i Hammarbyhöjden, genom hela resan från första kontakten till slutsigneringen och även efter slutsignering har Erik varit otroligt lätt att ha göra med, glädjen, optimist andan och humöret har alltid varit på topp. Rekommenderar Erik varmt till alla som går i säljtankar ut av sin bostad!
David Pogosian
Mycket nöjd med Erik Åkerberg som min mäklare. Trevlig och ambitiös samt mån om att jag som säljare är nöjd. Vi har haft en bra dialog från start till mål utan några krångel! Skulle varmt rekommendera att använda Erik som mäklare vid försäljning av din bostad.
Max L
Erik var positiv, tillmötesgående och professionell! Fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots svår marknad. Var väldigt tillmötesgående och hjälpte till hela vägen!
Johannes Larsson
Jag skulle varmt rekommendera Henrik och Mäklarhuset. Henrik var engagerad, lyhörd, lugn och professionell. Utifrån en tydlig och trygg process tog han sig hela tiden tid att uppdatera oss och diskutera eventuella frågor vid försäljningen av vår bostad.
Andrea Kumlien
Erik Åkerbrink på Mäklarhuset hade en fantastiskt stark förmåga att dels stylea min lägenhet inför fotografering och dels skapa rätt vibe vid visningen. Både delar var starkt bidragande till att vi fick ett stort antal budgivare och ett högt slutpris för min lägenhet.
Gustav Stenhag
Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen och Erik lyfte fram alla fördelar och alla fina detaljer i texten. Erik har väldigt god kännedom av området och priser. Han är väldigt lyhörd och svarade och hjälpte mig med alla mina frågor. Jag är supernöjd!
Olga Krohaleva
Det var väldigt bra!! Jag kommer att använda deras service igen när det blir dags. Tack för ett fantastiskt jobb!!
Mercedes Sánchez
"Vi gick in på Mäklarhuset i Hammarbyhöjden för att få rådgivning och vi fick prata med Erik Åkerberg, fastighetsmäklare. Han gav oss bra och tydlig vägledning som genomsyrades av erfarenhet och ärlighet. Stort tack för hjälpen Erik."
Göte Rosenqvist
Vi sålde vår lägenhet i området via Henrik Hammarstrand. Trots ett utmanande marknadsläge och ett ovanligt objekt lyckades Henrik förmedla en tillfredsställande affär mindre än ett dygn från första visningen. Genomgående proffsigt bemötande och snabb återkoppling gjorde att vi kände oss väldigt trygga.
Alfred Askeljung
Köpte en bostad (hus) av Erik Åkerberg hösten 2021. Underbart bemötande, tydligt genom hela processen för mig som novis, hjälpsamt och förstående. Erik är superduper och helt klart den jag vänder mig till i framtiden vid en ev. försäljning.
Peter Ebbe Sundberg
Har sålt vår lägenhet med hjälp av Erik Åkerberg, Mäklarhuset. Vi har fått ett mycket trevligt bemötande, proffsig hjälp och ett snabbt avslut. Erik har hela tiden varit behjälplig vid våra frågor och önskemål. Vi är mycket nöjda.
Rolf Brandt
Vi är så otroligt nöjda med Erik Åkerberg på mäklarhuset. Engagerad, trevlig och bra på sitt jobb. Rekommenderar varmt!
Unna Nydahl
Erik Åkerberg var en bra mäklare som kändes trygg och pålitlig genom hela processen.
Malin Mörk

Hitta till oss


Mäklarhuset Hammarbyhöjden / Johanneshov Finn Malmgrens Plan 10 121 38 Johanneshov

Öppettider


Öppettider:
Mån-Fre 10:00-16:00
Lunch 12:00-13:00

Letar du en mäklare i Hammarbyhöjden?


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Hammarbyhöjden/Johanneshov!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.