Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Din mäklare i Hammarbyhöjden

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Hammarbyhöjden/Johanneshov ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN HAMMARBYHÖJDEN/JOHANNESHOV

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Hammarbyhöjden/Johanneshov drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Hammarbyhöjden/Johanneshov skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Hammarbyhöjden/Johanneshov idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

KONTAKTA OSS

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Hammarbyhöjden/Johanneshov!

Mäklarhuset Hammarbyhöjden / Johanneshov
Besöksadress: Finn Malmgrens Plan 10
121 38 Johanneshov
Visa öppettider
Mäklarhuset Hammarbyhöjden / Johanneshov
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Finn Malmgrens Plan 10
121 38 Johanneshov

Avvikande öppettider
4/1: 09-17
5/1: 09-12
6/1: Stängt
7/1: 09-17
8/1: 09-16

Öppettider
Mån-Tors 09-17
Fredag 10-16
Lunch 12-13

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: 08-520 254 00
E-post: hammarbyhojden@maklarhuset.se


Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 88
Tidigare försäljningar

Visa fler
Kontor

Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering