Henrik Hammarstrand - mäklare i Hammarbyhöjden

Mitt namn är Henrik Hammarstrand och jag har varit en framgångsrik fastighetsmäklare i över ett decennium. Med ett osvikligt driv och en obotlig vinnarskalle strävar jag alltid efter att lyfta varje bostadsaffär till nya höjder. Genom att kombinera en djupgående lokalkännedom med ett professionellt bemötande och en strukturerad arbetsmetodik skapar jag en trygg och framgångsrik affär!

Mitt bevisade track record av flertalet rekordförsäljningar i söderort talar för sig självt.

Men mina framgångar stannar inte där. Med ett av områdets bästa kontaktnät har jag etablerat starka relationer med både köpare och säljare. Detta ger mig en unik förmåga att matcha rätt bostad med rätt köpare och att hitta de mest potentiella säljarna för varje unik bostad.

Mitt omfattande nätverk har också lett till återkommande kunder år efter år, vilket är ett tydligt tecken på det förtroende och den tillfredsställelse jag skapar hos mina kunder.

Jag är stolt över att äga och driva Mäklarhuset Hammarbyhöjden, Bagarmossen, Skarpnäck och Årsta. Tillsammans utgör vi ett fantastiskt team som brinner för att göra det lilla extra, vilket har resulterat i enastående resultat för våra kunder. Vi är ständigt nytänkande och strävar efter att överträffa förväntningarna i varje steg av processen.

Så låt oss göra din nästa bostadsaffär till en framgångssaga!

Kontakta oss idag för att dra nytta av min erfarenhet, mitt starka nätverk och Mäklarhusets unika förmåga att skapa en trygg och lyckad affär. Välkommen till Mäklarhuset!

Välkommen till mitt universum av bostadsaffärer!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Henrik Hammarstrand, mäklare i Hammarbyhöjden
Henrik Hammarstrand

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.