Din mäklare i Bagarmossen / Skarpnäck

Mäklarhuset Bagarmossen / SkarpnäckBesöksadress

Finn Malmgens plan 10 121 38 Johanneshov

På vårt mäklarkontor i Bagarmossen/Skarpnäck arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Bagarmossen/Skarpnäcks bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen.
Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering, veta hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss! Oavsett om du vill köpa eller sälja så finns våra mäklare i Bagarmossen/Skarpnäck här för dig. Vi är 7 mäklare som tillsammans har lång erfarenhet och stor lokalkännedom.

Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Som din mäklare i Bagarmossen/Skarpnäck blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass.

När du kontaktar mäklare i Bagarmossen/Skarpnäck ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra fastighetsmäklare kan Bagarmossen/Skarpnäck

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Bagarmossen/Skarpnäck med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Skarpnäck. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv.

Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Bagarmossen/Skarpnäck finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären.

När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Bagarmossen/Skarpnäck så erbjuder fri muntlig Boka din kostnadsfria värdering och rådgivning av din bostad.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Bagarmossen/Skarpnäck drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Bagarmossen/Skarpnäcks skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad i Bagarmossen/Skarpnäck till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss i Bagarmossen/Skarpnäck så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering redan idag!

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt.

Vi älskar Skarpnäck och alla områden i Bagarmossen/Skarpnäck och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Mäklaruhset Bagarmossen / Skarpnäck
Mer från oss


Mäklare & medarbetare


Zolle Baleng

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska.

Maja Olofsson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Paula Kahn

Blivande fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Bagarmossen / Skarpnäck Finn Malmgens plan 10 121 38 Johanneshov

Öppettider


Öppettider:
Mån-Fre 10:00-16:00
Lunch 12:00-13:00

Behöver du en mäklare i Bagarmossen - Skarpnäck?


Våra mäklare har mångårig erfarenhet av bostadsaffärer i Bagarmossen - Skarpnäck. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Bagarmossen - Skarpnäck idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig. Varmt välkomna!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.