Kärrstigen
Kärrstigen
Fredrik Notini, ansvarig mäklare i Enskede
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare

Kärrstigen

Utgångspris

5 250 000 kr


Utgångspris

5 250 000 krSkogås— Huddinge

Kärrstigen


Utgångspris
5 250 000 kr

Skogås— Huddinge

Visas i augusti - Tillfälle 10 min från Sthlm - Inflyttningsklart hus samt separat Attefallshus!

Visas i augusti - anmäl dig redan nu till mäklaren för mer information.

Nu är det dags att bege sig med sitt pick och pack till Skogås och det gömda "Lyckåsområdet"! Här på Kärrstigen har vi nu en mindre villa som går att flytta in i direkt. Snyggt inrett med ljusa väggar och golv, vardagsrum med öppet i nock och med öppen spis med insats, stort kök/matplats för många gäster, samt såväl ett stort inglasat uterum och en uteplats i solen. Plan och vacker trädgårdstomt med ett högt och fritt läge med skog på flera sidor runtom. På tomten finns också ett Attefallshus från 2017 som idag är uthyrt för ca 9.000 kr/mån (två månaders uppsägning), helt separerat med egen infart och avlopp mm och en egen liten tomt.

Endast ca 10 minuter med bilen från Södermalm! Populärt och barnvänligt område nära skog och sjöar. Stora projekt på gång i Huddinge kommun, på flera håll har avlopp och vägar utbyggts eller är på väg att byggas ut. Här finns inga datum för sådana planer med eventuellt kan man tänka sig att denna tomt skulle vara styckbar i framtiden? Området är beläget granne med Skogås 1960-talsbebyggelse. På kort gångavstånd ligger busshållplats, och om man går lite längre kommer man till Skogås centrum och pendeltåget. Åt andra hållet, via bron över väg 73, kommer man till Magelungens stränder och promenadstråk med möjlighet till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern.

Välkommen till Kärrstigen 8 - ett hus för framtiden!


Referensnummer
509 014
Utgångspris
5 250 000 kr
Boarea/biarea
56/16 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)

Mäklarhuset Enskede

Kontakta Fredrik för mer information kring visningsmöjligheter.

Fredrik Notini
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktop

Välkommen till Kärrstigen - en liten oväntad del av Södra Stockholm bara 10 minuter med bil från Södermalm.
Underbart litet hus från 1949 i charmiga Lyckåsområdet

Välkommen till Kärrstigen - en liten oväntad del av Södra Stockholm bara 10 minuter med bil från Södermalm.


Planritning
Planritning publiceras inom kort
Vi jobbar på det för fullt. Välkommen tillbaka senare.

Området

Skogås

I Skogås bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Vi är också ett av Skogås äldsta mäklerier!


01
Fördelar med området
Caféer Gym Tunnelbana Liv i rörelse Restauranger Bussar Utegym Stadspuls

02
Vi kan Skogås

För att en försäljning ska bli lyckad är det många parametrar som spelar in. Lokalkännedom är en av de viktigaste. Vi vågar påstå att vi är ett av de mäkleri som har absolut bäst koll på Skogås Skolor, busshållplatser, förskolor, grönområden, lekparker, affärer etc vi känner till samtliga!


03
Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.


04
Vi erbjuder marknadens smartaste verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet nuförtiden. Bostadsförsäljningar är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet. Bland annat digitala annonser, virtuella visningar och Mäklarhusets "smarta" annonseringspaket. Som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt typ av spekulanter. Våra digitala lösningar hittar spekulanter som inte ens själva visste att de var på väg att flytta.


05
Lokalkännedom

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Skodås skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Fredrik!

Fredrik Notini
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.