Fredrik Notini - mäklare i Saltsjö-Boo

4,79688 av 5 i betyg på Reco (64 omdömen)

Sedan jag blev mäklare 2005 har jag klivit in över tröskeln i otaliga hem. I min historik som fastighetsmäklare ryms det mesta; villor, bostadsrätter, radhus, parhus, kolonistugor, tomter, fritidshus, lokaler. Den allra största delen av min karriär har varit här på Mäklarhuset, den privatägda mäklarkedjan som står på egna ben utan försäkringsbolag eller banker som styr. Här trivs jag kanon.

Välj en mäklare som jobbar för högst betalt!

Om någon av mina vänner frågar mig hur man ska tänka när man ska välja mäklare så brukar jag svara att två saker kan vara bra: Välj en mäklare med resultatorienterad lön - d v s rörligt arvode - och välj en mäklare som har varit med ett tag. Med mig får du förstås båda delarna!

Södra Stockholm - min sida!

Södra Stockholm och Södermalm har alltid varit mitt hjärteområde. Det är här jag arbetat under alla mina år som mäklare. Bor idag med min familj i ett litet hus i Enskede. Men på norra sidan av stan har jag dock en liten plats som betyder mycket också. Den ligger närmare bestämt på norra Ljusterö, i världens absolut vackraste skärgård!

Högskoleutbildad inom två områden

Dubbla examen med en högskoleexamen från Stockholms Universitet/KTH i data- och systemvetenskap 2000. Fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Gävle 2003-2005. Lång erfarenhet av projektledning, försäljning och marknadsföring från olika branscher. Tidigare både butikschef och ägare av två olika mäklarkontor i Söderort.

Rutinerad och ständigt på hugget - det bästa av två världar!?

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Fredrik Notini, mäklare i Saltsjö-Boo
Fredrik Notini

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
4,79688 av 5 i betyg på Reco.
Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Enskede har 4,82057 av 5 i betyg

Läs våra 457 omdömen
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.