Fredrik Notini

Sedan jag blev mäklare 2005 har jag klivit in över tröskeln i otaliga hem. I min historik som fastighetsmäklare ryms det mesta; villor, bostadsrätter, radhus, parhus, kolonistugor, tomter, fritidshus, lokaler. Den allra största delen av min karriär har varit här på Mäklarhuset, den privatägda mäklarkedjan som står på egna ben utan försäkringsbolag eller banker som styr. Här trivs jag kanon.

Välj en mäklare som jobbar för högst betalt!

Om någon av mina vänner frågar mig hur man ska tänka när man ska välja mäklare så brukar jag svara att två saker kan vara bra: Välj en mäklare med resultatorienterad lön - d v s rörligt arvode - och välj en mäklare som har varit med ett tag. Med mig får du förstås båda delarna!

Södra Stockholm - min sida!

Södra Stockholm och Södermalm har alltid varit mitt hjärteområde. Det är här jag arbetat under alla mina år som mäklare. Bor idag med min familj i ett litet hus i Enskede. Men på norra sidan av stan har jag dock en liten plats som betyder mycket också. Den ligger närmare bestämt på norra Ljusterö, i världens absolut vackraste skärgård!

Högskoleutbildad inom två områden

Dubbla examen med en högskoleexamen från Stockholms Universitet/KTH i data- och systemvetenskap 2000. Fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Gävle 2003-2005. Lång erfarenhet av projektledning, försäljning och marknadsföring från olika branscher. Tidigare både butikschef och ägare av två olika mäklarkontor i Söderort.

Rutinerad och ständigt på hugget - det bästa av två världar!?

Fredrik Notini Fastighetsmäklare
Fredrik Notini

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Fredrik har 4,9 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 10 omdömen

Fredrik har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 40 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering