Resi Wolfmeier Steding, ansvarig mäklare i Liljeholmen
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Resi Wolfmeier Steding

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Liljeholmskajen—

Stockholm




Liljeholmskajen— Stockholm


Förberedd försäljning

Liljeholmskajen— Stockholm


Referensnummer
521 852
Boarea
96 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Liljeholmen/Liljeholmskajen  i stockholm

Liljeholmen/Liljeholmskajen

Ett område nära både stadsliv, sjöliv och service.


01
Fördelar med området
Badstrand Utegym Restauranger Caféer Bokhandel Stadspuls Bussar Restaurangtätt Cykelbanor Stort shoppingutbud Parker/Grönområden Tunnelbana Butiksgata/köpcentrum Lokal spårtrafik

02
Att bo i Liljeholmen/Liljeholmskajen

Liljeholmen/Liljeholmskajen är ett mycket populärt och expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. En stor del av bostäderna är moderna och nyproducerade och ligger kring Årstavikens vatten. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala läge alldeles utanför tullarna. Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna är en blandning av lägenheter, radhus och kedjehus. I området bland badbryggor och promenadstråk finns flertalet mataffärer, restauranger och uteserveringar.


03
Kommunikationer i området

Det gynnsamma och rofyllda läget vid Årstaviken är en attraktiv boplats. Området består av Liljeholmens centrum som är en knutpunkt för kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussar. Vid hållplats Årstaberg finns pendeltågsstation.


04
Familjeliv i Liljeholmen

Liljeholmen/Liljeholmskajen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns flertalet förskolor och grundskolor samt gymnasium. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område. I centrum, Liljeholmsgallerian, finns apotek, bank och vårdmottagningar.


05
Att göra i Liljeholmen

Runt om i området finns flera mindre badbryggor längs Årstavikens vatten. Här finns även flera lekparker, motionsspår och grönskande miljöer att njuta av året runt. Liljeholmen/Hägersten inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare på Liljeholmen/Liljeholmskajen och vårt kontor på Liljeholmskajen!


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Resi!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.