Henrik Hammarstrand, ansvarig mäklare i Hammarbyhöjden
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Henrik Hammarstrand

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Björkhagen—

Johanneshov—

Stockholm




Björkhagen— Johanneshov— Stockholm


Förberedd försäljning

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm


Referensnummer
496 159
Boarea
57 kvm
Rum
1,5 rum

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Björkhagen  i stockholm

Björkhagen

Björkhagen är en stadsdel uppväxt under 1960-talet och är känd för sin arkitektur med flera unika objekt. Bland annat centrumhuset byggt i funkisstil och Markuskyrkan. Invid Nytorps Gärde hittar vi också Ekobyn på Understenshöjden med 44 självförsörjande radhus byggda under 1990-talet. Björkhagen består till största del av flerbostadshus men även ett par radhus på Halmstadsvägen. Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Motionsspår Restauranger Butiksgata/köpcentrum Caféer Cykelbanor Liv i rörelse Bilpooler Tunnelbana Golf Hippt Parker/Grönområden Utegym Barer

02
Kommunikation

Med tunnelbanans gröna linje 17 tar man sig till T-Centralen på en kvart och till Gullmarsplan på ca 5min. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan hittar man tvärbanan och bussar mot söderort.


03
Natur och fritid

I Björkhagen hittar vi en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Här finns gott om möjligheter för rekreation och naturupplevelser. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. Här finns också Björkhagens golfbana med träningsmöjligheter och restaurang. På promenadavstånd hittar man också Sicklaskogen och Hammarbybacken med möjligheter till utförsåkning vintertid.


04
Affärer och restauranger

I Björkhagen Centrum finns bekvämligheter såsom bibliotek, mataffär och läkarhus. Modebutiker och restauranger hittar man i närliggande Globen shopping eller Ringens köpcentrum.


05
Skolor och barnomsorg

Förutom Björkhagens skola, finns flera förskolor och grundskolor på kort avstånd i Kärrtorp och Hammarbyhöjden



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Henrik!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.