Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Skärmarbrink

I Skärmarbrink bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Vi är också ett av Skärmarbrinks äldsta mäklerier!

VI KAN SKÄRMARBRINK

För att en försäljning ska bli lyckad är det många parametrar som spelar in. Lokalkännedom är en av de viktigaste. Vi vågar påstå att vi är ett av de mäkleri som har absolut bäst koll på Skärmarbrink. Skolor, busshållplatser, förskolor, grönområden, lekparker, affärer etc vi känner till samtliga!

VI HAR NÖJDARE KUNDER!

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

VI ERBJUDER MARKNADENS SMARTASTE VERKTYG FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Allt mer avgörs på nätet nuförtiden. Bostadsförsäljningar är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet. Bland annat digitala annonser, virtuella visningar och Mäklarhusets "smarta" annonseringspaket. Som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt typ av spekulanter. Våra digitala lösningar hittar spekulanter som inte ens själva visste att de var på väg att flytta.

Hammarbyhöjden / Johanneshov

Finn Malmgrens Plan 10
121 38 Johanneshov

Öppettider
Mån-Tors 09-17
Fredag 10-16
Lunch 12-13

Områden

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Hammarbyhöjden / Johanneshov har 4,6 av 5 i betyg

Läs våra 174 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 93
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering