Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Gröndal

Att bo i Gröndal

Lugnt och grönt område nära stan

Gröndal är ett lugnt, grönskande och sjönära område som ligger i stadsdelen Hägersten. Det gynnsamma och rofyllda läget vid Mälarens strand gör Gröndal till en attraktiv boplats.

Blandad bebyggelse

Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett populärt område tack vare sitt centrala alldeles utanför tullarna. Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur och bostäderna består till störst del av lägenheter men det finns även villor, radhus och kedjehus.

Området Gröndal och kommunikationer

I området finns gott om mataffärer, restauranger, förskolor, skolor och vårdmottagningar. Den direkta närheten till barnomsorg, kombinerat med många aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar gör att detta är ett mycket populärt område. Gångavstånd till Liljeholmens centrum med galleria och en knutpunkt för kommunikationer med t-bana, tvärbana o buss.

Runt om i Gröndal finns flera mindre badplatser som Trekanten och badplatserna i Mälaren. Här finns även gott om lekparker, motionsspår och grönskande miljöer att njuta av året runt. Gröndal inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare i Gröndal och vårt kontor på Liljeholmskajen!

Mäklarhuset Liljeholmen
Besöksadress: Sjöviksvägen 67
117 57 Stockholm
Visa öppettider
Öppettider

Måndag-fredag klockan 09:00-17:00. Lördag och söndag stängt.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 85
Tidigare försäljningar

Visa fler
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering