Älvsjö Stationsgata 2 A, 3 tr / Älvsjö

Ljus, fräsch och välplanerad 2:a i högt läge ett stenkast från Älvsjö Station!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 165 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älvsjö Stationsgata såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Älvsjö Stationsgata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en nyproducerad (2018) och välplanerad 2:a i högt läge ett stenkast från Älvsjö Station. Här erbjuds ett burspråk och fönster i två riktningar som ger bostaden en ljus och behaglig atmosfär. Ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, ett helkaklat och toppfräscht badrum samt ett fullutrustat och ljust kök i vinkel. Det väl tilltagna vardagsrummets öppna lösning mot matplatsen och köket utgör en mycket trevlig samlingspunkt för sociala tillställningar.

På Älvsjö Stationsgata bor man med ett av Stockholms absolut bästa pendlarlägen. Älvsjö Station har spår för samtliga pendeltågslinjer och enbart 9 minuters resväg till Stockholms Central. Flertalet busslinjer går från Älvsjö Torg ca 150 meter från porten och här finns även gym, apotek, bank, bibliotek, flertalet mataffärer och restauranger. Trevliga Långsjön med bad- och grillplats ligger enbart några kilometer bort. Föreningen tillhandahåller bil- och elcykelpool.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.