Älvsjö Stationsgata 2 A, 3 tr

Älvsjö Stationsgata 2 A, 3 tr

Slutpris

2 900 000 kr


Älvsjö

Älvsjö Stationsgata 2 A, 3 tr


Slutpris
2 900 000 kr

Älvsjö

Ljus, fräsch och välplanerad 2:a i högt läge ett stenkast från Älvsjö Station!

Varmt välkomna till en nyproducerad (2018) och välplanerad 2:a i högt läge ett stenkast från Älvsjö Station. Här erbjuds ett burspråk och fönster i två riktningar som ger bostaden en ljus och behaglig atmosfär. Ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng, ett helkaklat och toppfräscht badrum samt ett fullutrustat och ljust kök i vinkel. Det väl tilltagna vardagsrummets öppna lösning mot matplatsen och köket utgör en mycket trevlig samlingspunkt för sociala tillställningar.

På Älvsjö Stationsgata bor man med ett av Stockholms absolut bästa pendlarlägen. Älvsjö Station har spår för samtliga pendeltågslinjer och enbart 9 minuters resväg till Stockholms Central. Flertalet busslinjer går från Älvsjö Torg ca 150 meter från porten och här finns även gym, apotek, bank, bibliotek, flertalet mataffärer och restauranger. Trevliga Långsjön med bad- och grillplats ligger enbart några kilometer bort. Föreningen tillhandahåller bil- och elcykelpool.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 165 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.