Älvsjövägen 12 / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 030 000 kr
Referensnummer
105 990
Boarea
97 kvm
Avgift
6 328 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Älvsjövägen 12 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fin möjlighet för dig som letar efter ett boende med extra kvaliteter. Rymlig gavellägenhet om 4 rum med öppen planlösning och belägen centralt nära Älvsjö Station. Trevlig lägenhet med gott om sällskapsytor i öppen planlösning. Stora fönster, ekparkett och ljusa ytskikt bidrar till den trivsamma och luftiga känslan. Balkong in mot innegård med plats för matgrupp och blommor. Tre sovrum varav ett med klädkammare. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-wc.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.