Bergtallsvägen 34, 3 tr

Bergtallsvägen 34, 3 tr

Slutpris

2 360 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Bergtallsvägen 34, 3 tr


Slutpris
2 360 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Modernt inredd nyproduktionstvåa från 2008 med stor balkong ut mot den mysiga, lummiga parkmiljön i exklusiva Långbro Park. 58 kvm i toppskick med alla bekvämligheter, luftiga ytor, fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden är smart planerad och även enkelt avdelningsbar för den som vill skapa ett sovrum till. Marbodalkök med fina tillval och full maskinell utrustning med diskmaskin, stor kyl/frys, keramisk spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och rostfri fläktkåpa. Stort sovrum med fyra garderober. Smakfullt, helkaklat badrum i vitt och grått med bland annat duschutrymme med glasvägg och trendig takdusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Säkerhetsdörr. Lediga garageplatser finns i föreningen. Com Hems analoga basutbud för kabel-tv, bredband 100 Mbit/s och varmvatten ingår i avgiften. Eftertraktat boende i Stockholms vackraste parkmiljö.


Referensnummer
138 122
Boarea
58 kvm
Avgift
4 481 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Såld
2014-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.