Bergtallsvägen 24 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
179 471
Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 270 kr/mån
Driftkostnad
641 kr/mån
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergtallsvägen 24 såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig tvåa med radhuskänsla som enkelt kan bli trea! Fin, nyproducerad bostad från 2010 i populära Långbro Park. Gavelläge med många fönster och utgång till en härlig, trädäckad terrass om drygt 30 kvm omgiven av höga vindskydd av trä och uppvuxen trädgårdshäck. Terrassen har två fina sollägen men både förmiddags- och kvällssol, egen grind samt två stora planteringslådor. Lägenheten har hall med skjutdörrsgarderob och klädkammare, kök från Myresjö med vita, speglade luckor i öppen planlösning mot vardagsrummet, generöst sovrum samt helkaklat badrum med dusch med glasvägg, vit, bred kommod, tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Persienner i alla fönster. Bostadens separata matplats kan byggas om till ett sovrum eftersom matbord ändå ryms i vardagsrummet. Garage och parkeringsplatser finns i föreningen. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Kort gångavstånd till skolor och dagis i parken och i närområdet. Bekvämt boende med allra högsta livskvalitet i Stockholms vackraste park.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.