Götalandsvägen 231 / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
2 800 000 kr
Referensnummer
175 089
Boarea
78 kvm
Avgift
5 381 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götalandsvägen 231 såldes av oss 2014-09-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad, modern och trevlig trea för dig som är 55+. Lägenheten har ett utmärkt läge ett par kvarter ifrån det framväxande Älvsjö torg där resecentrat är klart och bostäder samt lokaler succesivt färdigställs. Föreningen äger fyra hus runt en mycket välskött innergård. Två av husen är avsedda för 55+. Seniorföreningen har mycket bra sammanhållning och ordnar aktiviteter i samlingslokalen för den som önskar att delta. Stor inglasad balkong med trätrall och sydvästläge mot innergården. Egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Rymlig klädkammare. Genomgående ekparkett och vita tapeter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.