Johan Skyttes väg 388 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 510 000 kr
Referensnummer
125 553
Boarea
84 kvm
Avgift
4 349 kr/mån
Driftkostnad
402 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Skyttes väg 388 såldes av oss 2014-02-14. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns chansen för dig som vill bo i en nyproducerad trea högst upp i huset. Dubbla balkonger varav den ena är hela 13 kvm, inglasad och löper längs hela lägenhetens sydöstra sida. Den andra balkongen har utgång från köket och vetter mot innergården i nordväst. Mycket trevlig planlösning där sovrummen och badrummet ligger längst in och de sociala ytorna närmast entrén. Kök i ek med kyl, frys, ugn och micro i svart. Praktiskt och bekvämt boende med garage i huset och hiss som går ända ner. Föreningens hus färdigställdes 2012 och ligger runt en skyddad innergård med söderorts finaste park utanför.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.