Johan Skyttes Väg 210 B / Älvsjö Centrum / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 200 000 kr
Referensnummer
136 014
Boarea
98.5 kvm
Avgift
5 479 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Johan Skyttes Väg 210 B såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppmodern nyproduktionsfyra från 2009 med mysig radhuskänsla med supercentralt läge i Älvsjö Centrum lugnt belägen i det fina villaområdet med kommunikationerna runt knuten och knappt ett kvarter till pendeltåg och bussar. Attraktivt boende med luftig planlösning med stora, breda fönster med ljusinsläpp i tre väderstreck, takhöjd om ca 2,70 meter och utgång till trevlig trädgårdstomt med två soliga, stenlagda uteplatser, gräsmatta och blomsterrabatter. Lägenheten har hörnläge och egen ingång samt egen parkeringsplats som ingår i avgiften. Marbodalkök i högblankt vitt med köksö i öppen planlösning mot vardagsrum. Allt i toppstandard med exklusiva, påkostade vitvaror. Tre sovrum med garderober i samtliga. Mycket goda förvaringsmöjligheter i övrigt med stor klädkammare, hall med skjutdörrsgarderob och inre hall med inbyggda garderober. Två rymliga badrum med wc, tvättmaskin, torktumlare, dusch respektive badkar. Mycket smakfullt inredd bostad. Lyxigt, bekvämt och barnvänligt boende, något utöver det vanliga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.