Jultomtestigen 12 / Liseberg / Älvsjö / Stockholm

100-åring med högt i tak, spegeldörrar, vackra trägolv och mycket mer!

Boarea/biarea
126/33 kvm
Driftkostnad
62 844 kr/år
Tomtarea
964 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Jultomtestigen såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Jultomtestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo på landet - nära stan! Känslan när man kliver in på den stora tomten och med de gröna omgivningarna är att man kan befinna sig var som helst i Sverige, känslan av storstad kan endast förnimmas genom ett avlägset trafikbrus.
Omgivningarna är underbara med gamla fina hus, Brännkyrka kyrka och de fina små villagatorna.

Huset från 1920 - 100 år i år - byggdes på en tid då omgivningarna bestod av skog och åkrar. Idag finns många fina detaljer kvar och kan utgöra grunden för en stilfull renovering i modern stil. Nytt och gammal är den bästa mixen!
De rymlig sällskapsrummen i anslutning till ett rymligt kök med utgång till trädgård ger en ypperlig yta för samvaro, man kan se en familjemiddag á la Fanny och Alexander framför sig. På övre plan finns två rymliga sovrum varav det största är delbart och kan bli två barnrum. Källaren av gammalt snitt med putsade väggar och betonggolv kan bli otroligt fin vid en varsam renovering.

Trädgården är underbar med sin stora plana yta, här finns de perfekta ytorna för studsmatta och bollspel. Vid sidan om huset finns det ytor lämpliga för planteringar, kanske dags att hoppa på pallkragetrenden och och odla egna kryddor? Bakom huset finner man den soliga uteplats som ligger i anslutning till köket, lite lagom insynsskyddat bakom bergformationen.

invid Jultomtestigen passerar buss 144 med vilken man snabbt tar sig till pendeltågen i Älvsjö och till tunnelbana vid Gullmarsplan. För den bilburne tar man sig snabbt ut på alla större vägar i söderort.

Närmast skola är Sjöängsskolan som ligger endast ca 500 meter från bostaden. Skolan har klass F-9.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.