Långbrodalsvägen 78 / Långsjö / Älvsjö / Stockholm

Ett riktigt spännande hus att längta hem till!

Slutpris
9 850 000 kr
Boarea/biarea
171/48 kvm
Driftkostnad
42 115 kr/år
Totalareal
904 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Långbrodalsvägen såldes av oss 2019-04-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrodalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett mycket spännande hus som verkligen måste upplevas på plats! Ursprungshuset, som är uppfört 1921 står vackert och självständigt med mycket av sin ursprungliga karaktär bevarad. Under senare år har huset via en "brogång" förbundits med en rymlig tillbyggnad som idag rymmer ett jättelikt vardagsrum om ca 50 kvm med full takhöjd hela vägen upp till nock. Under tillbyggnaden finns ett stort utrymme om ca 60 kvm som kan nyttjad som garage med plats för upp till två bilar. Huset är uppfört i vackra omgivningar på en mycket fint anlagd trädgårdstomt med bl.a. gräsmatta för barnen. Med utgång från huset finns en stor, trädäckad uteplats, där solen börjar titta in redan på förmiddagen för att sen dröja sig kvar i stort sett tills den går ner på kvällen. Huset erbjuder många möjligheter och har idag upp till 4 sovrum, två duschrum, ett härligt familjekök och det gigantiska vardagsrummet i tillbyggnaden. I källaren finns utöver förvaringsutrymmen även tvättstuga och ett TV-rum/allrum.

Här bor du nära Älvsjöskogens fina promenadvägar och löpspår samt Långsjön där du finner Långsjöbadet och restaurangen Casa del Lago. Här bor du även nära Långbroparken som med sin vackra parkmiljö och med den välkända restaurangen Långbro värdshus lockar även långväga besökare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration