Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Älvsjö - Örby slott / Liseberg / Lisebergsvägen 125

Bo med det bästa från villaboendet, placera det i en lägenhet som är stor som halva huset och du får ett spektakulärt, härligt njutbart och uttrycksfullt boende i en miljö som får de flesta att bli avundsjuka. Mitt bland villorna i Liseberg finner du detta vackra och fint renoverade flerbostadshus med två våningar och vindsvåning. Nu erbjuder vi ett riktigt stort familjeboende om 6 rok i 3 plan med stor altan om 21 kvm samt balkong, båda i härligt eftermiddagssoligt läge och med fina omgivningar att blicka ut över. Ett perfekt boende för dig som älskar villalivets fördelar. Här finns kök och sällskapsdel i öppen planlösning och med utgång till den stora altanen, fyra sovrum samt två badrum och en separat toalett. Det största sovrummet på övre plan har skön karaktär med lite snedtak, stort fönsterparti samt utgång till balkong. Föreningen har fina gemensamma grönytor med bl.a. två anlagda uteplatser med trädgårdsmöbler. Dessutom finns en gemensam parkeringsplats på innergården. I föreningen finns även gemensam bastu och tvättstuga.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Älvsjö / Örby slott / Liseberg
Lisebergsvägen 125
Slutpris: 6 300 000 kr
Boarea: 149 kvm
Avgift: 5 039 kr/mån
Driftkostnad: 1 201 kr/mån
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Älvsjö / Lisebergsvägen