Lisebergsvägen 125 / Örby slott / Liseberg / Älvsjö / STOCKHOLM

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
149 kvm
Avgift
5 039 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lisebergsvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Lisebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örby slott / Liseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med det bästa från villaboendet, placera det i en lägenhet som är stor som halva huset och du får ett spektakulärt, härligt njutbart och uttrycksfullt boende i en miljö som får de flesta att bli avundsjuka. Mitt bland villorna i Liseberg finner du detta vackra och fint renoverade flerbostadshus med två våningar och vindsvåning. Nu erbjuder vi ett riktigt stort familjeboende om 6 rok i 3 plan med stor altan om 21 kvm samt balkong, båda i härligt eftermiddagssoligt läge och med fina omgivningar att blicka ut över. Ett perfekt boende för dig som älskar villalivets fördelar. Här finns kök och sällskapsdel i öppen planlösning och med utgång till den stora altanen, fyra sovrum samt två badrum och en separat toalett. Det största sovrummet på övre plan har skön karaktär med lite snedtak, stort fönsterparti samt utgång till balkong. Föreningen har fina gemensamma grönytor med bl.a. två anlagda uteplatser med trädgårdsmöbler. Dessutom finns en gemensam parkeringsplats på innergården. I föreningen finns även gemensam bastu och tvättstuga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration