Stamgatan 58

Stamgatan 58

Slutpris

2 005 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Stamgatan 58


Slutpris
2 005 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Stamgatan 58, Möjlig 2:a

Äntligen har man chansen att förvärva denna 1:5:a som har stor potential till att bli en riktig drömlägenhet. Lägenheten har ett stambytt badrum med utrymme för både tvättmaskin och badkar. Charmigt original kök med rymligt matrum, stor insynsskyddad balkong som rymmer flertalet personer samt ett stort sovrum med plats för dubbelsäng skrivbordshörna och flertalet garderober.

Lägenheten ligger i en välskött fastighet med närhet till matbutik, lummiga Stamparken, Årstafältet med Årsta golfbana och övriga friluftsaktiviteter och Gamla Östberga Bageri.

HSB Östberga, en av landets största bostadsrättsföreningar, byggdes i slutet av 50-talet. Området, som består av fyra punkthus och ett antal låghus, är byggt runt en park, Stamparken.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 792 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.