Stora Kvinns väg 64 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
2 850 000 kr
Referensnummer
106 907
Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 529 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg 64 såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea i hjärtat av Långbro Park. Med ett högt läge nära den vackra dammen ligger denna välplanerade och trevliga lägenhet. Balkong med eftermiddags- och kvällssol och glimt in mot parken. Hög modern standard i hus från 2007 med garage och hiss. Fantastisk parkmiljö utanför med böljande grönytor, promenadvägar och Långbro Värdshus som serverar mat i toppklass i vackra lokaler. På kort gångavstånd finns Fruängens centrum med T-bana och affärer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.