Stora Kvinns väg 58 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
3 870 000 kr
Referensnummer
121 721
Boarea
100.5 kvm
Avgift
6 559 kr/mån
Driftkostnad
564 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-07-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg 58 såldes av oss 2014-07-02. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fin möjlighet för dig som letar efter ett boende med extra kvaliteter. Fin gavellägenhet om fyra rum med härlig och fri utsikt över Långbroparken. Trevlig öppen planlösning, stora fönster, ekparkett och ljusa ytskikt bidrar till den trivsamma och luftiga känslan. Stor inglasad balkong med plats både för mat och soffgrupp samt blommor. Tänk dig att få bo mitt i en av Stockholms absolut vackraste parkidyller och följa årstidernas skiftningar från första parkett. Granne med hundraåriga ekar, böljande gräsmattor, vackert grusade gångar och den vackra dammen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.