Stora Kvinns väg 76 / Långbro Park / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
4 300 000 kr
Referensnummer
133 802
Boarea
112 kvm
Avgift
4 043 kr/mån
Driftkostnad
670 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stora Kvinns väg 76 såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Älvsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns chansen att bo i en unik bostad med många kvaliteter som man inte hittar överallt. I den vackra sjukhusbyggnaden från 1909 ligger denna etagelägenhet. Bostadens hjärta är det stora vardagsrummet med fyra meters takhöjd och stora spröjsade fönster. En trappa ner finns två stora sovrum och ett genomgångsrum som kan användas som lekrum, kontor, tv-rum eller liknande. Ytterligare utrymme finns på loftet om 18 kvm golvyta. Snyggt kök som renoverades 2010 med arbetsbänkar i massiv valnöt och vitvaror i rostfritt. Även badrummet renoverades 2010 och håller hög materiell standard. Utanför bostaden ligger den rogivande parken med lekytor, promenadvägar, den engelska dammen samt Långbro Wärdshus. Ett boende utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.