Bergsrådsvägen 20 / Bagarmossen / Stockholm

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
204 547
Boarea
56 kvm
Avgift
3 268 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bergsrådsvägen såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Bergsrådsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En blandning av det allra bästa! Tänk dig att få kombinera den charmiga 50-talsarkitekturen i populära Bagarmossen, med en öppen och modern planlösning - här får du det!

Snyggt renoverad 2:a i centralt och ostört läge. Köket renoverades 2012 och tidigare ägare har låtit ta bort vägg mot vardagsrum på ett snyggt och fackmannamässigt sätt. Resultatet har blivit denna öppna och ljusa planlösning där man har stora sociala ytor och mycket ljusinsläpp. Sovrummet är både stort och rymligt med plats för dubbelsäng och exempelvis skrivbord, dessutom en stor garderobsvägg som har plats för det mesta. Badrummet är helkaklat och stambytt.

Perfekt läge i området med kort gångavstånd till stort centrum och t-bana. Dessutom ligger promenadstråken och Skarpnäcksfältet runt hörnet och man tar sig till Nackareservatet på mindre än 10 minuter.

Välkommen till visning av denna unika lägenhet som väntar på att besökas av dig!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.