Kolbäcksgränd 3, 2 tr / Bagarmossen / Stockholm

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
113 742
Boarea
58 kvm
Avgift
3 523 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolbäcksgränd 3, 2 tr såldes av oss 2014-01-23. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med attraktivt läge i Bagarmossen finner du denna trivsamma tvåa i toppskick! Lägenhetens samtliga ytskikt har renoverats med stilrena och smakfulla materialval. Modernt kök och badrum med alla bekvämligheter, stambytt.

På Kolbäcksgränd bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika sommartid. Nackareservatet vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Bagarmossens centrum med tunnelbana service en kort promenad bort.

Välskött förening med en bra ekonomi och en låg belåning som funnits sedan 1954. Som medlem får du bland annat tillgång till föreningslokal, övernattningsrum och snickerlokal.

Varmt välkomna på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.