Lagavägen 24 / Bagarmossen / Stockholm

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 987 kr/mån
Rum
3,5 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lagavägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Lagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällsynt tillfälle i Bagarmossen! Här finns en rejäl 3,5:a om ca 81,5 kvm, som likaväl kan användas som en 4:a! Dessutom i ett nyare hus från 2001 med hiss! Ta chansen - kom och titta!

Stor och välplanerad lägenhet med mycket härliga ytor för socialt umgänge. Stort kök med matplats, öppning mot vardagsrum som är riktigt stort och har mycket ljusinsläpp, balkong i lugnt och bra läge mot en trevlig innergård. Två toaletter - här behöver man inte vänta! Riktigt centralt och bra läge i charmiga 50-talsstadsdelen Bagarmossen på ett stenkast avstånd till centrum och tunnelbana. Samtidigt ligger lägenheten i ett skyddat och lugnt läge och dessutom ligger skogen och Nackareservatet aldrig längre bort än 5 minuters promenad.

Välkommen till Lagavägen 24 på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.