Rusthållarvägen 141 / Bagarmossen / Stockholm

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 477 kr/mån
Driftkostnad
450 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2015-01-22. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bagarmossen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Flytta till charmiga 50-talsstaden Bagarmossen - här trivs man! Nu visar vi en välplanerad 3:a om 67 kvm i bra bostadsrättsförening.

Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och i bra skick. Renoverat kök med rostfria vitvaror, kakelmosaik och snygg skåpsinredning. Badrummet är helkaklat och har klinkergolv. Genomgående tapetserade väggar och parkett- och laminatgolv. Balkong i sydvästläge med mycket sol såväl dag- som kvällstid. Lägenheten ligger på första våningen men det är ett högt läge och ingen insyn.

Mycket bra läge i Bagarmossen med gångväg utanför porten som på bara ett par minuter leder till centrum och tunnelbanan - utan att man behöver korsa några bilvägar. Närhet till skogen och Nackareservatet. Populär adress och lungt läge på återvändsgata. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.