Rusthållarvägen 165

Rusthållarvägen 165

Slutpris

3 650 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Rusthållarvägen 165


Slutpris
3 650 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Välkommen till kreativa och naturnära Bagarmossen!

Välkommen till en lugnt och fint belägen lägenhet. Här bor man på liten återvändsgata på gränsen mot villaområdet och som alltid i Bagarmossen har man nära till rofyllda grönområden. Barnfamiljen uppskattar även den generösa lekplatsen som ligger bakom husen. Där finns även möjlighet för fotboll och tennis för de större.

Den vackra 50-talsfastigheten har på ett fint sätt renoverats med bevarande av den ursprungliga stilen. Även lägenheten bär tydliga tecken av 50-talets utmärkta arkitektur med välplanerade ytor, stora fönster, gott om förvaring och ett kök med bra arbetsytor och matplats vid fönstret för familjen.

I familjevänliga Bagarmossen är det tätt mellan gårdsloppisar och grillsällskap. Förutom den vanliga servicen med större matbutik och t-bana kan du köpa nybakade croissanter på Lilla Bagis där Jacques även snurrar till delikata surdegspizzor emellanåt. Hos det lokala skrädderiet fixar "Robert de Niro" dina gamla sneakers och tar emot din kemtvätt. Coola vintagekläder hittar du på Amano second hand dessutom finns Stockholms första zero-waste butik i form av Hushållet där Ingrid och Ellie står för ekologiska förpackningsfria varor. I övrigt finns vintagemöbler på Floras Retro, ett cykelkök och ett mycket aktivt Folkets Hus bara för att nämna några.

Inom gångavstånd ligger Nackareservatet som är ett annat skäl till att många vill bo i Bagarmossen. Vandringsleder, motionsslingor, två badsjöar, paddelturer, skridsko- och skidåkning samt flera utegym. Om detta inte räcker för att tillfredsställa motionsbehoven finns här även en av Sveriges vackraste skogsbanor för golf. Brotorpsstugan nås via en mysig promenad och erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 662 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Rusthållarvägen såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Bagarmossen samt även på Rusthållarvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Fredrik Notini

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.