Glanshammarsgatan 185 / Ormkärr / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
127 805
Boarea/biarea
92/24 kvm
Driftkostnad
38 721 kr/år
Tomtarea
263 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
4 plan (halvplan)
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Glanshammarsgatan 185 såldes av oss 2014-08-14. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormkärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ormkärr och detta välplanerade gavelradhus om totalt ca 100 inredda kvm med eftertraktat läge. Radhuset är uppfört 1962 och erbjuder en spännande planlösning i fyra halvetager vilket gör att alla i familjen har möjlighet att få sitt eget utrymme. I entréplan är kök samt ett av husets tre sovrum beläget, ett halvplan upp ligger ytterligare två sovrum samt wc. Högst upp återfinns ett stort, ljust vardagsrum med balkong. Längst ner i nedreplan finns stort badrum med både härligt bubbelbad och dusch, tvättstuga samt fina förvaringsutrymmen.

Här bor du på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till skolor, förskolor, naturområden, bad och inte minst Hagsätra centrum med bra utbud av shopping, social service samt goda kommunikationer.Trevlig trädgårdstomt med flera uteplatser samt utmärkt förvaring i friggebod. Garage ingår i samfällighetsavgiften.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.