Göksholmsbacken 26, 3tr / Hagsätra / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
168 420
Boarea
86.6 kvm
Avgift
4 539 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Göksholmsbacken 26, 3tr såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna väldisponerade fyra, högst upp i huset, med ett trevligt läge nära Hagsätra centrum. 86,6 rymliga kvm fördelade på välkomnande hall med garderober, vardagsrum med vacker parkett och ett trevligt ljusinsläpp från stort fönster samt utgång till balkongen med utsikt över gården. Nyrenoverat kök i vitt med utgång till balkongen och plats för matbord, badrum med badkar och tvättmaskin, saparat wc samt tre härliga sovrum i varierande storlek. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck.

Här bor du i direkt närhet till skog och natur samt Älvsjöbadet som är ett måste under sommarens varma dagar. De allmänna kommunikationerna är goda med såväl bussförbindelser som tar dig till Älvsjö station där pendeltåg erbjuds alt en kort promenad till Hagsätra station där tunnelbanans gröna linje tar vid.

Välkommen på visning! Önskar Patrik Lundberg

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.