Kallforsvägen 24 / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
1 960 000 kr
Referensnummer
141 069
Boarea
58 kvm
Avgift
3 223 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kallforsvägen 24 såldes av oss 2014-04-09. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet för dig som bara vill flytta in utan att behöva börja renovera. Läget är absolut inget att klaga på med litet skogsparti utanför kök och sovrum samt balkong med eftermiddags- och kvällssol mot den gröna innergården.

Lägenheten är snyggt renoverad med ljus färgsättning och vackra parkett- och klinkergolv. Tufft kök i ek med svarta vitvaror förutom kyl/frys i rostfritt. I köket finns matplats för 6 personer vid burspråk. Badrummet har tvättmaskin så man behöver inte släpa tvätten till tvättstugan. I lägenheten finns gott om förvaring i form av stor garderob i sovrum och klädkammare i hallen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.