Trollesundsvägen 48 / Bandhagen / Stockholm

Totalrenoverad tvåa!

Slutpris
1 625 000 kr
Referensnummer
116 859
Boarea
62 kvm
Avgift
5 999 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trollesundsvägen 48 såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Upplev en mycket fräscht renoverad och maximalt planerad 2:a om ca 62 kvm. Hela lägenheten har smakfullt renoverats 2012. Ljusa ytskikt bidrar till den trivsamma och luftiga känslan. Modernt kök med gott om förvaring och matplats intill fönster samt dörr ut till den trevliga balkongen i högt, fritt söderläge med utsikt över hustaken och den grönskande omgivningen. Exklusivt renoverat badrum och ett stort fint sovrum. Mycket barnvänligt område och endast ett stenkast från Bandhagen Centrum med T-bana och sitt utbud av shopping, restauranger, service och bussar. Här är det bara att flytta in trivas! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.