Gunnsjövägen 8

Gunnsjövägen 8

Slutpris

1 200 000 kr


Bergshamra Gunnsjön— Bergshamra— Norrtälje

Gunnsjövägen 8


Slutpris
1 200 000 kr

Bergshamra Gunnsjön— Bergshamra— Norrtälje

Stabil timrad sommarstuga

Nära badet vid Gunnsjön hittar du ett fritidsboende med obegränsade möjligheter. En tomt i flera nivåer med gräsytor, skogspartier samt fruktträd och planterade växter att njuta av idag eller som grund för ett utökat boende. Här finns alla möjligheter att skapa just ditt drömboende, här kan du förverkliga din vision. Solen lyser på tomten från morgon till kväll, du väljer själv sol eller skugga. Med två uteplatser, varav den ena under tak, finns möjlighet till trevlig samvaro oavsett väder. De plana grönytorna lämpar sig väl för trevliga utomhusaktiviteter som krocket och kubb.

Här finner du en stabil, timrad sommarstuga som har allt men i mindre format. En varm känsla möter dig då du kliver in en liten men mycket funktionsduglig sommarstuga, helt enkelt "compact living" ute i det gröna. Stugan är ljus och inbjudande då fönsterpartier sträcker sig längs med stugans ena långvägg. Plats för ytterkläder och skor finns innan du möter en liten köksavdelning med köksskåp, en liten spis med två plattor och ugn, kyl/frys och diskbänk med kallt vatten. I rummet som har allt finns plats för matbord för fem personer och en våningssäng. En fåtöljhörna som erbjuder härlig utsikt över tomten är en stämningshöjare.

Gunnsjön är ett mycket trevligt och välskött fritidshusområde där många bor permanent och vägarna plogas vintertid. Till den fina badplatsen är det drygt 300 m. I Gunnsjön går det bra att ha båt med elmotor eller roddbåt.

Till närmaste livsmedelsbutik i Bergshamra är det 3,6 km, där finns också restaurang och bygghandel. Närmaste busshållplats ligger drygt 1 km bort.


Boarea
16 kvm
Driftkostnad
9 655 kr/år
Tomtarea
2 550 kvm
Rum
1 rum
Såld
2021-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.