Tvillingarnas Gata 305

Tvillingarnas Gata 305

Slutpris

1 400 000 kr


Brandbergen

Tvillingarnas Gata 305


Slutpris
1 400 000 kr

Brandbergen

Superfin tvåa med låg avgift!

Tvåa i mycket fint skick där allt ingår i månadsavgiften! Varmt välkomna till Tvillingarnas gata 305 och denna superfina lägenhet med allt du behöver. Genomgående i hela bostaden ligger vackert parkettgolv i mycket bra skick och väggarna är tapetserade. Bostaden har renoverats med ett kök i vinkel och större öppning mot vardagsrum som skapar en känsla av rymd och en social planlösning.

Det stilrena köket erbjuder såväl gott om förvaring som all maskinell utrustning du behöver med både spis, kyl/frys och diskmaskin. Här erbjuds du ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier som genomsyrar hela bostaden.

Vardagsrummet är stort med plats för både soffgrupp, tv-möbler och matplats. Även sovrummet är väl tilltaget i storlek med platsbyggda garderober och smarta hyllsystem för förvaring. I den välkomnande hallen finner du också tre platsbyggda garderober. Badrummet erbjuder duschhörna, kaklade väggar och är förberett för att koppla in tvättmaskin om så önskas.

Som om inte detta vore nog så bor du i en av områdets mest populära föreningar, Brf Tellus, som erbjuder låga boendekostnader och trevliga gemensamma utrymmen. Varmt välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 365 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-13

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Tvillingarnas Gata såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Brandbergen samt även på Tvillingarnas Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.