Slagavägen 1

Slagavägen 1

Slutpris

4 550 000 kr


Mariedal— Bro— Upplands-Bro

Slagavägen 1


Slutpris
4 550 000 kr

Mariedal— Bro— Upplands-Bro

Toppmodernt boende i lantlig miljö!

Vågar nog påstå att det här boendet har en svårslagen kombination! Helt ny och toppmodern villa om 120 kvm i 1 ½-plan som fick slutbesked 2021 i anrik och lantlig miljö. Villan för Dig som inte vill göra avkall på bekvämligheter men samtidigt vill ha en stor tomt att röra sig på, färre grannar och naturen som ständigt gör sig stillsamt påmind. Egen borrad brunn med den senaste reningstekniken, ett minireningsverk som sköter sig mer eller mindre självt, en IVT luft/vattenvärmepump som ger behaglig vattenburen värme och mekanisk till- och frånluft som håller inomhusluften fräsch. Påkostade materialval, mycket hög finish och genomtänkt planlösning. Mariedal är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen på ett par minuters avstånd. 5 minuter med bil till förskola och skola samt idrottsplats. Planen medger komplementsbyggnad, t.ex. garage/carport om max 30 kvm. Se gärna kompletterande information under "Dokument & Länkar". Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt men inget krav. Stället som ger ett habegär - gå in och kika på bilderna så förstår Ni! Vänligen anmäl Er till visningen - varmt välkommen!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
26 635 kr/år
Tomtarea
1 626 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.