Ängsuddsvägen 43 / Storhagen / Bro / Upplands-Bro

Stor sjötomt i rogivande miljö!

Slutpris
3 500 000 kr
Referensnummer
118 924
Boarea
58 kvm
Driftkostnad
8 485 kr/år
Tomtarea
6 550 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ängsuddsvägen 43 såldes av oss 2014-04-25. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan återkommande försäljning i Mälarnära Storhagen! Denna unika sjötomt är på hela 6 550 m² landyta och 5 070 m² vattenyta. Mycket rogivande miljö i en uppvuxen fauna med bl.a. stora lövträd. På tomtens högsta punkt, och med utsikt mot Mälaren, finns huvudhuset om 58 m² med 4 sovrum, ett allrum med öppen spis, ett kök, ett duschrum och en hall. Övriga byggnader består av ett båthus, ett gästhus, en vedbod och ett garage/förråd med snickarbod, vedeldad bastu samt utedass. Huvudbyggnad och komplementsbyggnader är i renoveringsbehov. Områdesbestämmelserna tillåter en minsta tomtstorlek på 4 000 m² och planen tillåter en huvudbyggnad på 60 m² och ett uthus på 20 m². Nära bad- och båtplats. Vänligen kika på bifogade pdf:er för mer information. Taxeringsvärdet för 2012 ligger på 4 506 000 kr. Ca. 30 min bilväg från Stockholm City! Välkommen ut till lugnet och Mälaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.