Backstuguvägen 12 / Österhagen / Bro / Upplands-Bro

Energieffektiv enplansvilla från 2016!

Slutpris
5 495 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
19 285 kr/år
Tomtarea
1 101 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Backstuguvägen såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Backstuguvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig enplansvilla i nyskick i barnvänliga Österhagen! Trädgårdstomt om 1 100 m² med nyanlagd stenläggning och gräsmatta. Kostnadseffektivt boende med både solceller samt frånluftsvärmepump vilket ger mycket låga driftkostnader! Huset är genomgående i smakfull stil med ljusa materialval. Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger plats för det stora sällskapet. Det moderna köket har ljusa skåpluckor och vacker stenbänkskiva av granit. Stilrent badrum med vikväggar av glas samt separat gästtoalett. Fyra ordentliga sovrum och separat tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet når man den ordentliga och soliga uteplatsen om ca 50 m² i skyddat sydvästläge. Stort garage om ca 33 m² med plats för en bil och ytterligare två bilar i bredd på den markstensbeklädda uppfarten. Internet via fiber. Besiktigat & energideklarerat. Då huset är nyproducerat betalar man ingen fastighetsavgift förrän år 2032. Österhagen är ett relativt nytt område inbäddad i grönska och med närhet till E18 mot Stockholm. Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen till Ert nästa hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Österhagen

Österhagen är en villaidyll en liten bit från Bro centrum och stationen. Här bor du granne med naturen i en vacker miljö, omringat av skogar och sjöar med Stockholms stad på pendelavstånd.

Fritid och närservice

Gillar du golf och hästar? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Galoppbanan), flertalet ridhus, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb i närområdet. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina bad, bl.a vid Lejondalssjön och Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från motorvägen, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bro erbjuder bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm central samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på/avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping. Bussförbindelser från Österhagen till Bro och Kungsängen.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen. För information se kommunens hemsida www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.