Backstuguvägen 12 / Österhagen / Bro / Upplands-Bro

Energieffektiv enplansvilla från 2016!

Slutpris
5 495 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
19 285 kr/år
Totalareal
1 101 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Backstuguvägen såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Backstuguvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härlig enplansvilla i nyskick i barnvänliga Österhagen! Trädgårdstomt om 1 100 m² med nyanlagd stenläggning och gräsmatta. Kostnadseffektivt boende med både solceller samt frånluftsvärmepump vilket ger mycket låga driftkostnader! Huset är genomgående i smakfull stil med ljusa materialval. Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger plats för det stora sällskapet. Det moderna köket har ljusa skåpluckor och vacker stenbänkskiva av granit. Stilrent badrum med vikväggar av glas samt separat gästtoalett. Fyra ordentliga sovrum och separat tvättstuga med groventré. Från vardagsrummet når man den ordentliga och soliga uteplatsen om ca 50 m² i skyddat sydvästläge. Stort garage om ca 33 m² med plats för en bil och ytterligare två bilar i bredd på den markstensbeklädda uppfarten. Internet via fiber. Besiktigat & energideklarerat. Då huset är nyproducerat betalar man ingen fastighetsavgift förrän år 2032. Österhagen är ett relativt nytt område inbäddad i grönska och med närhet till E18 mot Stockholm. Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen till Ert nästa hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration