Begoniaslingan 10 / Nya Bro / Bro / Upplands-Bro / Nyproduktion

NYTT MODERNT & BEKVÄMT

Slutpris
3 150 000 kr
Referensnummer
149 037
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
26 252 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Begoniaslingan 10 såldes av oss 2014-01-17. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Se husets boendekalkyl, Du kommer att bli förvånad! Här kan Du nämligen bo för 8 142 kr/månad inkl. amortering! Dessutom med de nya skatteregler från 2013 innebär att en nybyggd villa är befriad från fastighetsavgift i 15 år!

Nu har Du möjligheten att förverkliga Din dröm om ett nytt hus i ett mycket barnvänligt område! Här får Du kvalitet, svängrum och låga driftkostnader i ett nyckelfärdigt hus från Peab!

GENERÖST ERBJUDANDE TILL DE 6 FÖRST SÅLDA KEDJEHUSEN I OMRÅDET!
Erbjudandet består av en anlagd tomt med asfalt vid uppfarten, marksten vid entrén, gräsmatta, häck och trädäck om 15 kvm på baksidan. Erbjudandet är värt ca 130.000 kronor.

En representant från Nordea kommer att närvara på visningen och presentera en mycket förmånlig finansiering vid köp av kedjehuset. Tål att jämföras!

Varmt välkommen på söndagens visning (21/4) eller alternativt ta Er ut till platsen själva och kika utvändigt på de uppförda visningshusen och i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.