Blåviolstigen 6 A / Rosenängarna / Bro / Upplands-Bro

Stor, ljus och luftig 3:a med altan i väst!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 420 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåviolstigen såldes av oss 2020-01-23. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Blåviolstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenängarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin och välhållen 4:a om 81 m² ombyggd till en luftig 3:a - den enda i sitt slag i föreningen! Ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger fantastiska sociala ytor om nästan 40 m²! Fräscht badrum med tvättavdelning, två mysiga sovrum och en trevlig hall med ingång till klädkammare. Altan under tak i rakt västerläge som kan byggas ut om så önskas. Husen byggdes av Skanska och inreddes av IKEA - ett lyckat samarbete under namnet BoKlok. Stort tillhörande förråd precis utanför huset. Nära till egen p-plats med elstolpe. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm City. Busshållplats, med bl.a. direktbuss till Kista, finns på ca. 200 meters avstånd. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till centrum. Uppskattad förening där uppvärmning via bergvärme, varm- och kallvatten samt egen p-plats med elstolpe ingår i månadsavgiften! Tillträde i mars eller enligt ö.k. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018): ca. 7 700 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo på Rosenängarna

Rosenängarna ligger i en vacker miljö, omringat av skogar och sjöar med Stockholms stad på pendelavstånd. Gångavstånd till centrum, förskolor och skolor.

Fritid och närservice

Gillar du golf och hästar? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Galoppbanan), flertalet ridhus, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb i närområdet. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina bad, bl.a vid Lejondalssjön och Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från motorvägen, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm central samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på/avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen. För information se kommunens hemsida www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.