Härnevi Skolväg 9 B, bv

Härnevi Skolväg 9 B, bv

Slutpris

1 420 000 kr


Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Härnevi Skolväg 9 B, bv


Slutpris
1 420 000 kr

Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Liten pärla nära pendeltåg!

Optimalt boende med sitt strategiska läge, höga standard och låga avgift! Ståtlig föreningsbyggnad uppförd 2018 i gamla Bro. Lägenheten på 29 m² upplevs fortfarande vara i nyskick! Ljust och modernt kök med rostfria/inbyggda vitvaror, ordentligt helkaklat duschrum med golvvärme och spotlights i taket, genomgående ekparkettgolv, vita väggar samt en snygg fondvägg. En uppsatt skiljevägg ger en mysig sovalkov med plats för säng, här finns ett praktiskt Elfa-system med god förvaring. Trevlig uteplats med trätrall och under tak som vetter mot föreningens innergård. Ett källarförråd tillhör lägenheten, här finns även en föreningslokal och ett cykelförråd/laddrum. Trevligt och lugnt område i den äldre delen av Bro med gångavstånd till centrum och alldeles intill pendeltågstation. Bro erbjuder bl.a. vacker natur, utom- och inomhusgym, aktivitetspark, simhall, den högklassiska golfbanan Bro Hof med restaurang i vacker miljö, anrika Bro-Bålsta golfklubb, kursgårdar, bad vid Lejondalssjön och Mälaren samt goda möjligheter för ett liv med häst och/eller båt. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och köp av juridisk person (t.ex. företag). Anmälan till visning krävs - väl mött!


Boarea
29 kvm
Avgift
1 611 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.