Kyrkbytorp 2 / Håbo-Tibble / Bro / Upplands-Bro

Välskött 1-plansvilla med källare på stor uppvuxen trädgård i lantligt läge. Garage.

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea/biarea
112/172 kvm
Driftkostnad
36 109 kr/år
Tomtarea
1 857 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkbytorp såldes av oss 2017-05-03. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Kyrkbytorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo-Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som vill bo lantligt till men fortfarande ha närhet till Stockholm är detta den optimala kombinationen. Detta är en stor villa med källare som är perfekt för såväl den lilla som stora familjen. Den givna samlingspunkten är det isolerade och inglasade uterummet i bästa sydvästläge. Uterummet har även indragen värme vilket gör att nuvarande ägare använder det under större delen av året. Helkaklat badrum med golvvärme. Källarplan har en gillestuga med öppen spis, sovrum/gästrum, gott om förvaring, tvättstuga samt möjlighet till dusch och bastu. Garaget är rymligt och här får du plats med såväl bilen, cyklar och trädgårdsredskap. För den trädgårdsintresserade finns det en uppvuxen trädgård med bl.a. potatisland, vinbärsbuskar, fruktträd och ett växthus, Förrådsbod på tomten. Cykelavstånd till badsjö, promenadavstånd till skog och pendelavstånd till Stockholm. För den golfintresserade finns flertalet golfbanor i närheten och för den hästintresserade finns nya Bro Park.
I Håbo-Tibble finns idrottsförening, Håbro IF för såväl stora som små.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration