Kyrkbyvägen 2 A

Kyrkbyvägen 2 A

Slutpris

1 500 000 kr


Håbo Tibble Kyrkby— Bro— Upplands-Bro

Kyrkbyvägen 2 A


Slutpris
1 500 000 kr

Håbo Tibble Kyrkby— Bro— Upplands-Bro

Stor och ljus 3:a i mysig kyrkby!

Härlig 3:a om nära 90 m² med särdeles fint ljusinsläpp från vackra kyrkfönster! Alla väggytskikt är målade och uppfräschade 2022, nya fönster 2021, tilluftsventiler 2022 och ett riktigt snyggt uppdaterat kök med oanvända rostfria vitvaror från 2022! Vacker utsikt över del av innergården och ängar samt skog i fjärran. P-plats ingår i avgiften och ett externt förråd finns på gården. I unika och rofyllda Håbo-Tibble Kyrkby finns en förskola, en idrottsplats med fotbollsplaner, volleybollplan och lekplats, en hembygdsgård (Tibblegården) och vackra Håbo-Tibble kyrka från 1200-talet. Närmaste badplats ligger i Vallbyvik (Mälaren) ca. 4 km från kyrkbyn och närmaste skola är den kommunala F-6 skolan i Tjusta ca. 2 km bort (skolskjuts finns). Buss 558 som stannar precis utanför kyrkbyn tar dig till Håtuna eller Kungsängens station. Pendeltåg från Kungsängens station till Stockholm City går varje kvart och resan tar ca. 25 minuter. Med bil tar man sig via E18 till Stockholm på ca. 30 minuter eller till Västerås på ca. 45 minuter. Även nära till Sigtuna och Arlanda samt Bålsta. Flexibelt tillträde, snabbt tillträde är möjligt. Brf Klockarebord är en trevlig förening med god sammanhållning och bra ekonomi. Föreningen är säljare av denna bostadsrätt, den har varit uthyrd en längre tid. Anmälan krävs - välkommen att höra av Dig!


Boarea/biarea
87,7/7 kvm
Avgift
4 991 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.