Långvretsvägen 9 / Håbo Tibble / Långvreten / Bro / Upplands-Bro

HÄRLIGT LÄGE!

Slutpris
1 305 000 kr
Referensnummer
145 407
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
13 879 kr/år
Tomtarea
1 648 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans fritidshus
Såld
2014-09-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Långvretsvägen 9 såldes av oss 2014-09-12. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo Tibble / Långvreten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fastighet med ett mycket bra läge i trevliga Långvreten! Huvudstuga om 65 m² som är tilläggsisolerad och har luftvärmepump, ny panel samt nya fönster. Mysigt vardagsrum med möjlighet att koppla in braskamin i öppen planlösning med ljust och fint kök från IKEA. 2 sovrum i bra storlek och helkaklat duschrum. Altan med trätrall i söder, pool, vedeldad bastu och rofylld utsikt mot ängar och skog. Gäststuga/ungdomsrum med el, rymligt förråd samt snickarbod. Lummig och insynsskyddad friköpt tomt om 1 648 m². Ultimat läge i området, den plana trädgården är belägen mot öppen ängsmark vilket ger sol hela dagen. Egen borrad brunn på tomten, vattnet har fungerat året runt. I det mysiga fritidshusområdet har det blivit allt vanligare att bo permanent. Möjlighet att köpa angränsande fastighet om 1 826 m² finns, unik tillfällighet för familjer/vänner! Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.